Η Εταιρία
Open System Solutions: μια εταιρεία με ιστορία, πάντοτε κοντά στους πελάτες της!
Η Εταιρία
Πρωτοπόροι στη δημιουργία ολοκληρωμένων λύσεων λογισμικού

Εδώ και δεκαετίες, μένοντας πιστοί στο όραμά μας, δημιουργήσαμε την Open System Solutions, που κεντρικό της αντικείμενο είναι ο σχεδιασμός καινοτόμων πληροφοριακών συστημάτων και ολοκληρωμένων λύσεων για την κάλυψη κάθε ανάγκης και απαίτησης της αγοράς.

Κύριος σκοπός μας είναι η άμεση και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των αναγκών και η εκπλήρωση των προσδοκιών των πελατών μας. Ταυτόχρονα, φροντίζουμε να παρέχουμε διαρκώς αξιόπιστες λύσεις και υπηρεσίες υποστήριξης υψηλού επιπέδου, διασφαλίζοντας τη βέλτιστη απόδοση των πληροφοριακών συστημάτων που δημιουργούμε, εγκαθιστούμε, επιβλέπουμε και υποστηρίζουμε.

Προτεραιότητες της OSS: ποιότητα, απλότητα, αξιοπιστία και καινοτομία, αξίες που χαρακτηρίζουν τις λύσεις λογισμικού. Η προθυμία μας για διαρκή εξυπηρέτηση , η διαφάνεια στις συναλλαγές, η ειλικρίνεια και η εμπιστοσύνη στην επικοινωνία  συμπληρώνουν τις αξίες για τις υπηρεσίες υποστήριξης προς τους πελάτες μας.

Κάθε αξία αντιπροσωπεύει τον κάθε έναν από εμάς, σχηματίζοντας έτσι όχι μόνο την εταιρεία μας αλλά και την φιλοσοφία της για την υλοποίηση του οράματος της, δηλαδή, τη δημιουργία των πιο ολοκληρωμένων λύσεων λογισμικού στην ελληνική αγορά.

 

 

Η φιλοσοφία μας
Η φιλοσοφία μας στην ανάπτυξη των λύσεων και την εξυπηρέτηση των πελατών.
  • Φροντίζουμε να συνθέτουμε προϊόντα και λύσεις που αυξάνουν τη ζήτησή τους, παρέχονται με απόλυτα προσιτό και οικονομικό όφελος, ενώ ικανοποιούν τις απαιτήσεις όλων των ενδιαφερομένων που εμπλέκονται στην αλυσίδα αξίας (εργαζόμενοι, μέτοχοι, συναλλασσόμενοι, κοινωνικό σύνολο).
  • Μέσα από την πελατοκεντρική προσέγγιση και τον μεθοδικό τρόπο εργασίας μας, μπορούμε πραγματικά να διασφαλίσουμε την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία κάθε επιχείρησης που αναλαμβάνουμε ως πελάτη, αλλά και να τη βοηθήσουμε με έναν ορίζοντα δεκαετιών, να αναπτυχθεί, καθώς τα συστήματα που παρέχουμε, αποτελούν ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις στους τομείς που ειδικευόμαστε.
  • Παρατηρώντας τις ανάγκες των πελατών μας και τις εξελίξεις της αγοράς, δημιουργούμε αντίστοιχες λύσεις με σκοπό την αύξηση της χρησιμότητας των προϊόντων μας και την δέσμευση των πελατών με την εταιρεία μας μέσω της παρεχόμενης εξυπηρέτησης.

Οι λύσεις μας σύμφωνα με τους πελάτες μας είναι:

Διαχρονικές · Λειτουργικές · Προσιτές ·  Value for money”.

 

 

Γιατί να επιλέξω την OSS?
Άμεσες Λύσεις

Διασφαλίζετε άμεση επίλυση κάθε απορίας ή προβλήματος σε σχέση με τη λειτουργία, τις δυνατότητες και την αποτελεσματικότητα του δικoύ σας Open συστήματος

7/7 Υποστήριξη

Απολαμβάνετε διαρκή & αδιάλειπτη υποστήριξη & εξυπηρέτηση, 7 ημέρες την εβδομάδα

Εξέλιξη & Ανάπτυξη

Κατακτάτε έναν ομαλό ρυθμό λειτουργίας, ανάπτυξης και επέκτασης της επιχείρησής σας διαχρονικά.

Εξοικονόμηση Χρόνου

Κερδίζετε σε χρόνο, χρήμα & αξιοπιστία, είτε είστε μια μικρή επιχείρηση, είτε μια αλυσίδα franchise, είτε μια μεγάλη αλυσίδα supermarket, είτε  μια πολυεθνική εταιρεία.

OSS ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Το σύστημα Open Retail αποτελεί το πιο αξιόπιστο, εύχρηστο, γρήγορο και ανταγωνιστικό σύστημα στην αγορά εφαρμογών λογισμικού λιανικής πώλησης στην Ελλάδα.
Η βάση κάθε συστήματος διαχείρησης της OSS είναι το σύστημα Open Accounting. Επειδή «οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά», τώρα έχετε μία πραγματική ευκαιρία να εκμεταλευτείτε στο έπακρο τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες αυτής της εφαρμογής, προς όφελος της κερδοφορίας και της εξέλιξης της επιχείρησής σας!
Κάθε χώρος εκγύμνασης, «ευ ζην» και ευεξίας προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών πελατών, κάθε ηλικίας, οικονομικής επιφάνειας και φύλου. Εσείς, μπορείτε χρησιμοποιώντας το λογισμικό να προσφέρετε το καλύτερο, σε όσο μεγάλο πελατολόγιο επιθυμείτε, διατηρώντας τη δύναμη και την ταχύτητα της διαχείρισης του χώρου σας στις «πρώτες θέσεις»!
Οpen System Solutions

Η πολύχρονη  εμπειρία  μας
στην υπηρεσία των επαγγελματιών!

Δεν υπάρχει καλύτερη διαφήμιση από τις μαρτυρίες των ευχαριστημένων πελατών μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας