Λογισμικά συστήματα για super market & franchise | OSS

Λογισμικά συστήματα για super market & franchise | OSS

Η Διαχείριση Εντατικής Λιανικής
γίνεται Προσιτή, Απλή και Αποτελεσματική!
Λογισμικά συστήματα για super market & franchise | OSS

Η Διαχείριση Εντατικής Λιανικής γίνεται Προσιτή, Απλή και Αποτελεσματική!

Η λύση Open Retail Suite αποτελεί έναν προσιτό και αποτελεσματικό τρόπο για τις Επιχειρήσεις Εντατικής Λιανικής, ώστε να ανταπεξέλθουν σε συνθήκες έντονου ανταγωνισμού. Σχεδιασμένη αποκλειστικά για τη Λιανική, για μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις, λειτουργεί απρόσκοπτα, δίνει τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να υπάρχει συνεχής πληροφόρηση για την πορεία της επιχείρησης σε πραγματικό χρόνο, περιορίζει τα λειτουργικά κόστη μέσω της αυτοματοποίησης διαδικασιών και σωστής διαχείρισης αποθεμάτων, ελαχιστοποιεί τα λάθη, ενώ, παράλληλα, προσαρμόζεται εύκολα στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Το Open Retail φαίνεται ιδανικό για την επιχείρησή μου. Πως μπορώ να μάθω περισσότερα;

Κανονίστε μία δωρεάν παρουσίαση του Open Retail στο χώρο σας

Δείτε ένα σύντομο επεξηγηματικό βίντεο του συστήματος Open Retail

Εξερευνήστε ζωντανά τις λειτουργίες και δυνατότητες της εφαρμογής

Συγκριτικά πλεονεκτήματα

Ανακαλύψτε την υπεροχή του συστήματος εντατικής λιανικής
Open Retail της Open System Solutions, σε 4 βήματα:

Αξιοπιστία
Αξιοπιστία

Ασύγκριτη αξιοπιστία, ταχύτητα & σταθερότητα στις καθημερινές σας συναλλαγές λιανικής πώλησης.

Προσαρμογή
Προσαρμογή

Απόλυτη προσαρμογή του συστήματος στις ακριβείς ανάγκες της επιχείρησής σας.

Μετάβαση
Μετάβαση

Ομαλή μετάβαση από οποιοδήποτε προηγούμενο εξοπλισμό και λογισμικό στο δικό σας Open Retail από την OSS.

Υποστήριξη
Υποστήριξη

Ολοκληρωμένη, διαρκής & άμεση υποστήριξη από το προσωπικό μας, 7 ημέρες την εβδομάδα

The Open Retail Suite at Super Markets & Cash and Carry

Δεν χάνετε κανένα πελάτη! Το Open Retail διασφαλίζει στις μικρές επιχειρήσεις λιανικής, τα franchises και μέχρι και στις πολύ μεγάλες αλυσίδες, υψηλότερο χρόνο λειτουργίας και μεγαλύτερη αξιοπιστία! Απλά & Προσιτά!

Δεν υπάρχει καλύτερη διαφήμιση από τις μαρτυρίες των ευχαριστημένων πελατών μας

Περισσότερες Λύσεις
Λιανική - Super Market & Franchise

Είμαστε η μοναδική ελληνική εταιρεία που διαθέτει και προσφέρει μία αληθινά ολοκληρωμένη λύση (All in One) που αφορά καταστήματα τροφίμων και αλυσίδες Super Market, ζαχαροπλαστείων, φούρνων και εστίασης που δραστηριοποιούνται στην εντατική λιανική. Η πώληση στο ταμείο καλύπτεται από το Open POS, η διαχείριση του καταστήματος από το Open Retail και η συνολική διαχείριση της δραστηριότητας από το Open Accounting.

Μικρή Λιανική - Σημεία Τύπου

Πλέον, τα μικρά καταστήματα Mini Market και σημεία Τύπου μπορούν ν’ απολαύσουν μοναδικά προνόμια. Όλα τα πλεονεκτήματα της εντατικής λιανικής και επιπλέον, σε συνεργασία  με το πρακτορείο διανομής τύπου της ΑΡΓΟΣ, έχετε στη διάθεσή σας αυτόματη ενημέρωση του barcode των εφημερίδων και των περιοδικών για την πώληση τους (ένα μοναδικό πλεονέκτημα στην αγορά),αλλά και των στοιχείων διακίνησης (δελτία παραλαβής και επιστροφής) για την ενημέρωση της αποθήκης σας.

Οπωροπωλεία / παντοπωλεία

Προσαρμοσμένη λύση για την συγκεκριμένη αγορά των Οπωροπωλείων / Παντοπωλείων / Delicatessen. Όλα τα πλεονεκτήματα των Super Markets, σε συνδυασμό με  εξοπλισμό για εύκολη ζύγιση και αντιμετώπιση του φόρτου εργασίας κατά τις ώρες αιχμής.  

 

Γυμναστήρια

Μία πραγματικά ολοκληρωμένη λύση για την επιχειρηματική δραστηριότητα των γυμναστηρίων και των κέντρων άθλησης και ευεξίας, γίνεται τώρα δική σας.

Τα οφέλη που απολαμβάνετε είναι: η οργάνωση, η υπενθύμιση, ο έλεγχος και η παρακολούθηση των καθημερινών εργασιών, καλύπτονται τα Daily tasks των πωλητών/γυμναστών, ενώ η δυνατότητα κλήσης των υποψηφίων πελατών για τα συμβόλαια που λήγουν γίνεται με μεγάλη ευκολία. Επίσης, τα ραντεβού κλείνονται είτε από την reception είτε από το ίδιο το μέλος μέσω της σχετικής εφαρμογής (Booking Αpplication).

 

Αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία

Όπως και στην εντατική λιανική, η OSS διαθέτει και προσφέρει μία πραγματικά ολοκληρωμένη λύση (All in One), για εταιρείες - αλυσίδες αρτοποιείων και  ζαχαροπλαστείων. Η πώληση στο ταμείο καλύπτεται από το Open POS, η διαχείριση του καταστήματος από το Open Retail, ενώ η συνολική διαχείριση της δραστηριότητας, μαζί με την παραγωγή από το Open Accounting.

Ακτοπλοΐα

Γνωρίστε την ολοκληρωμένη λύση για την παρακολούθηση της δραστηριότητας ακτοπλοϊκών εταιρειών. Τώρα, έχετε δυνατότητα για αλληλεπίδραση με τα συστήματα κρατήσεων, on-line σύνδεση με τις τράπεζες και αυτόματη ενημέρωση του λογιστηρίου και του πιστωτικού ορίου για τις καταθέσεις των πρακτόρων, και όλα, σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, έχετε στη διάθεσή σας σύγχρονα, εύχρηστα και απλά υποσυστήματα διαχείρισης για τις προμήθειες υλικών και ανταλλακτικών των πλοίων.

 

Εξοπλισμός

Το Open Accounting καλύπτει και τις εταιρείες που έχουν ως αντικείμενο της δραστηριότητάς τους , τον Τεχνολογικό εξοπλισμό.  Μέσω των προσαρμογών που έχουν υλοποιηθεί, παρακολουθείται όλος ο κύκλος του εξοπλισμού (αγορά, πώληση, επισκευή, εγγύηση, ανταλλακτικά). Επιπλέον, μέσω των υποσυστημάτων ολοκληρώνεται και η ανάγκη για την λειτουργία του service και του συνεργείου σας.

Διαμεταφορείς - Ναυτικά πρακτορεία

Το Open Accounting καλύπτει και τις εταιρείες που διενεργούν συνδυασμένες διεθνείς μεταφορές και τα ναυτικά πρακτορεία, πάντοτε μέσω ειδικών υποσυστημάτων.Τώρα, μπορείτε να διαχειρίζεστε και να παρακολουθείτε όλων των ειδών τις μεταφορές Αεροπορικές / Οδικές / Θαλάσσιες, εκδίδοντας τα σχετικά έγγραφα. Τιμολογήστε τις υποθέσεις σας και ενημερώστε το λογιστήριό σας δίχως καθυστερήσεις, εκμεταλλευόμενοι όλες τις πληροφορίες και τα υποσυστήματα που σας παρέχει το λογισμικό. 

 

Κλείσιμο πάνελ αναζήτησης
Κλείσιμο πάνελ εναλλαγής γλωσσας
Κλείσιμο πάνελ διαμοιρασμού