Testimonials ευχαριστημένων πελατών μας | OSS

Γνώμες πελατών

«Υπερέχει με αποδείξεις»
Χανδράκης Στέλιος - Treasurer Hellenic Seaways Μaritime S.A

Χρησιμοποιούμε το επιχειρησιακό λογισμικό ERP Open Accounting περισσότερο από μία δεκαετία και είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες της Open System Solutions. Ειδικά, τα τελευταία χρόνια ενσωματώθηκαν στο βασικό πρόγραμμα του λογιστηρίου πολλά και διαφορετικά υποσυστήματα που είχαν ως αποτέλεσμα την βελτίωση των λειτουργιών της Οικονομικής Διεύθυνσης και της Διεύθυνσης Προμηθειών, την κατάργηση γραφειοκρατικών διαδικασιών, την εξοικονόμηση πόρων και χρόνου και γενικότερα τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρησιακών διαδικασιών της εταιρείας.

«Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά»
Μάριος Φίλος - Διευθυντής Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών OK Anytime Market Α.Ε

Στην αναζήτηση του κατάλληλου συστήματος για την αλυσίδα μας επιλέξαμε το 2011 το Open Retail Suite. Η ευκολία χρήσης, η τάχιστη απόκριση, η έγκυρη εξυπηρέτηση του πελάτη και η πληροφόρηση του επιχειρηματία αποτελούν τα χαρακτηριστικά του λογισμικού. Η γρήγορη προσαρμογή της εφαρμογής σε οποιαδήποτε απαίτηση του ομίλου και των φορολογικών διατάξεων, η προστιθέμενη αξία μέσω της ενσωμάτωσης λειτουργιών που είναι σύμφωνες (on-par) με τις τάσεις της εποχής καθώς και η εξυπηρέτηση των καταστημάτων αποτελούν τα χαρακτηριστικά της Open System Solutions.

«Ένα σπουδαίο εργαλείο για τους Managers»
Βιργινία Σταυροπούλου - Fitness Manager (HUMAN, LA)

Το Open Fitness Suite  αποτελεί ένα σπουδαίο εργαλείο για τους Managers των γυμναστηρίων. Ο συνδυασμός των στατιστικών που παρέχει για τις λήξεις - ανανεώσεις των συμβολαίων, τις νέες εγγραφές, τον αριθμό των  μελών, τα ανεξόφλητα συμβόλαια και τα ερωτηματολόγια (βαθμός ικανοποίησης μελών) καλύπτει το σύνολο των αναγκών ενός γυμναστηρίου.

 

«Μοναδικά Πλεονεκτήματα»
Δούκας Νίκος - Ιδιοκτήτης Super Market Μέλος Ομίλου ΑΣΤΕΡΑ

Διερευνώντας τα λογισμικά της αγοράς τα τελευταία χρόνια και τις δυνατότητες τους δεν κατάφερα να ανακαλύψω κάποιο που να ξεπερνά το πλεονεκτήματα του Open Retail. Απλότητα στην χρήση, πληροφορία την στιγμή που την χρειάζεσαι, συνεχής βελτίωση των διαδικασιών, απρόσκοπτη, διαχρονική και χωρίς προβλήματα λειτουργία. Σε συνδυασμό με την υποστήριξη της Open System Solutions είναι το μοναδικό εργαλείο που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες ενός καταστήματος Super Market. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον ενδιαφέρεται για μια αξιόπιστη και λειτουργική λύση για τα καταστήματα του.

«Ασύγκριτα Πλεονεκτήματα»
Κολλίντζας Αλέξανδρος - Υπευθυνος Καταστήματος Super Market Θρακομακεδόνες Μέλος Αστέρα

Λειτουργούμε το Open Accounting & το Open Retail τα τελευταία οκτώ χρόνια. Στην προσπάθεια μας να ανταγωνιστούμε τους μεγάλους ομίλους που δραστηριοποιούνται δίπλα μας, έχουμε ως σύμμαχο μας την Open System Solutions. Όλες οι λειτουργικές, λογιστικές και διαχειριστικές ανάγκες καλύπτονται πλήρως από τις λύσεις και την υποστήριξη που παρέχεται από την εταιρεία. Πέντε επιχειρηματικές δραστηριότητες (Super Market, Κρεοπωλείο, Φούρνος, χονδρική, κυλικείο) με διαφορετικές ανάγκες η κάθε μία από αυτές καλύπτονται πλήρως από το λογισμικό. Πραγματικά «Ασύγκριτα Πλεονεκτήματα».

«Μοναδικό και στην Μικρή Λιανική»
Σταμέλου Ισιδώρα - Ιδιοκτήτρια καταστήματος Το μαγαζάκι της Ισιδώρας

Χρησιμοποιώντας την λύση της OSS, το κατάστημα μας έχει ένα ολοκληρωμένο εργαλείο με το οποίο καλύπτει όλες τις καθημερινές ανάγκες για την λειτουργία του καταστήματος, (πώληση παραγγελίες, ετικέτες) γρήγορα και εύκολα.Ταυτόχρονα, έχουμε διαθέσιμη όλη την αναγκαία πληροφόρηση για τις τιμές και την σχέση μας με τους προμηθευτές. Επιπλέον, με το Open Accounting ο λογιστής έχει την δυνατότητα να αντλεί και να αξιοποιεί όλα τα απαραίτητα οικονομικά στοιχεία. Η εξυπηρέτηση των ανθρώπων της OSS είναι ένα από τα πλεονεκτήματα της συνεργασίας, καθώς βρίσκονται δίπλα μας στην επίλυση των αποριών που έχουμε για τη λειτουργία του λογισμικού και παράλληλα διαθέτουν την εμπειρία για την αντιμετώπιση προβλημάτων του εξοπλισμού μας.

«Ένα λογισμικό που ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας»
Τσόλης Στρατος - Ιδιοκτήτης καταστημάτων mini market Τα πάντα ολα

Επέλεξα το λογισμικό ευελπιστώντας να βελτιώσω την λειτουργία του καταστήματος. Αποδείχτηκε ένα πολύτιμο εργαλείο για την καθημερινή διαχείριση των εργασιών του μαγαζιού, με αποτέλεσμα να μπορώ να ασχολούμαι περισσότερο με την οργάνωση και την ανάπτυξη της επιχείρησης. Ενσωμάτωσα περισσότερες υπηρεσίες στο λογισμικό και απλοποίησα διαδικασίες όπως την πώληση άϋλου χρόνου και την πώληση τύπου που πλέον γίνεται με barcode. Όταν χρειάστηκε να επεκταθώ σε άλλο κατάστημα και να ενσωματώσω πρόσθετες δραστηριότητες (ροφήματα καφέ) το λογισμικό και οι άνθρωποι της OSS, με τις συμβουλές και την υποστήριξη τους, ικανοποίησαν πλήρως τις νέες και διαφορετικού τύπου απαιτήσεις μας.

«To Franchise επιλέγει τo Οpen Retail»
Μπενάς Νικήτας - Διεύθυνση Ανάπτυξης Δικτύου Franchise BAZAAR Α.Ε.

H BAZAAR έχει επιλέξει για το δίκτυο Franchisee την Λύση της Open System Solutions. Το λογισμικό καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις των καταστηματαρχών για την τάχιστη και έγκυρη εξυπηρέτηση του πελάτη αλλά και τις απαιτήσεις τους για πληροφόρηση και στατιστικά. Όπου χρειάζεται γίνεται εύκολη αναβάθμιση από ένα πρόγραμμα λιανικής Super Market σε πλήρη σουίτα ERP και πληροφόρησης μιας εταιρείας όπως η παρακολούθηση των υποκαταστημάτων και των αναγκών του λογιστηρίου. Να σημειώσω επίσης ότι καλύπτονται και όλες οι πληροφοριακές ανάγκες της ΒΑΖΑΑΡ ΑΕ.

"Εξυπηρετείτε καλύτερα τους πελάτες σας"
Καραλή Μαρία - Fitness Manager , Personal Trainer ( Human , Overall )

To Open Fitness καλύπτει όλες τις επιχειρησιακές ανάγκες ενός πολυδύναμου κέντρου. Έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στα αναλυτικά στοιχεία των μελών, την παρακολούθηση των ραντεβού των επιμέρους τμημάτων, την παρακολούθηση της αποθήκης, την αναλυτική  κίνηση των μελών και των προμηθευτών. Τα  στατιστικά στοιχεία  δίνουν την δυνατότητα ελέγχου και εξαγωγής συμπερασμάτων με μεγάλη ευκολία Το λογισμικό  σας δίνει  την δυνατότητα να παρακολουθείτε απόλυτα τον πελάτη σας αποκτώντας το  πλεονέκτημα της καλύτερης εξυπηρέτησης του!!

«Μας έχει πραγματικά λύσει τα χέρια»
Τσουκαλά Κρίστα - Υπεύθυνη Λογιστηρίου NIMA ΤΡΟΦΙΜΑ ΙΚΕ Franchise της Bazaar

Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των τροφίμων ως Franchise της Bazaar με δυο καταστήματα στην Αττική. Η λύση της OSS με το Open Retail στα καταστήματα και το Open Accounting για το λογιστήριο είναι πραγματικά η ιδανική για εμάς. Με πάντα επικαιροποιημένες προτάσεις και λύσεις που συμβάλουν τόσο στην ανάπτυξη όσο και στην εξέλιξη της επιχείρησης μας. Υπάρχει πλήρης και άρτια κατάρτιση και εναρμόνιση με τα νέα απαιτητικά λογιστικά πρότυπα & δεδομένα, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνουμε τα καλύτερα αποτελέσματα στην παρακολούθηση και ανάπτυξη τόσο του εμπορικού όσο και του χρηματοοικονομικού τομέα της επιχείρησης μας. 

«Μια λύση ERP στην σωστή τιμή».
Μπουχούνας Χρήστος - Διαχειριστής

Ξεκινώντας την δραστηριότητα της εταιρείας μου επέλεξα την συγκεκριμένη λύση, καθώς ήδη την χρησιμοποιούσα σε ένα πολυεθνικό περιβάλλον και γνώριζα ότι θα μπορούσα να ενσωματώσω σταδιακά τις επιλογές που θα ικανοποιούσαν τις καθημερινές λειτουργικές ανάγκες της εταιρείας. Μέχρι σήμερα, όλες οι απαιτήσεις για μια δραστηριότητα με πολυεταιρικές οντότητες, εισαγωγές, B2B επικοινωνιακές ανάγκες, αυτοματοποιήσεις για ανταλλαγή ηλεκτρονικών δεδομένων (EDI) και  λογιστικές ανάγκες, έχουν ικανοποιηθεί με επιτυχία σε συνεργασία με τους ανθρώπους της Open System Solutions, οι οποίοι  υποστηρίζουν τις προσπάθειες της εταιρείας μας  να ανταγωνιστεί στο εκάστοτε επιχειρηματικό περιβάλλον.

 

«Αποτελεί πλεονέκτημα για την Ακτοπλοΐα»
Παπαγιανοπούλου Κορνηλία - Υπεύθυνη λογιστηρίου ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Επιλέξαμε το Open Accounting ERP για την λειτουργία του λογιστηρίου μας με σκοπό να εκμεταλλευτούμε τα πλεονεκτήματα που έχει ενσωματώσει η OSS. Η On line επικοινωνία με τις τράπεζες και η ενημέρωση των συστημάτων μας από τις καταθέσεις των πρακτόρων αποτελεί πραγματικά ένα καινοτόμο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Η αλληλεπίδραση του με τα συστήματα κρατήσεων της SYMBOL είναι άμεση και τα στατικά που παρέχει το σύστημα για την κίνηση των εισιτηρίων έχουν βελτιστοποιήσει την ποιότητα της πληροφόρησή μας. Η απρόσκοπτη λειτουργία των συστημάτων, η καθοδήγηση και η υποστήριξη της Open System Solutions στα θέματα που αναφύονται είναι μερικά ακόμα από τα χαρακτηριστικά της λύσης.

«Καινοτόμα πλεονεκτήματα»
Καρπούζας Κώστας - Διευθυντής Πληροφορικής ΑΡΓΟΣ ΕΥΡΩΠΗ ΕΠΕ

Χρησιμοποιώντας την  εφαρμογή Open Retail της OSS τα καταστήματα τύπου Press Gallery  ( Μετρό Δουκίσσης , Golden Hall, Athens Metro Mall ), λειτουργούν με την ταχύτητα και την σταθερότητα που απαιτείται,  αντιμετωπίζοντας με επιτυχία την κίνηση της ώρες αιχμής. Το λογισμικό έχει το καινοτόμο πλεονέκτημα  να πουλά εφημερίδες και περιοδικά μέσω  barcode το οποίο ενημερώνεται αυτόματα από τα συστήματα της ΑΡΓΟΣ. Για την ΑΡΓΟΣ- ΕΥΡΩΠΗ, η άμεση και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση της Open System Solutions αποτελούν ένα  ακόμα πλεονέκτημα της συνεργασίας μας και την τοποθετούν  στους αξιόπιστους συνεργάτες μας.

«Προτείνουμε Ανεπιφύλακτα OSS!!!»
Κλαουδάτος Γιώργος - ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ ΜAΡΚΕΤ BAZAAR ΣΑΜΗ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

Είχαμε επιλέξει  να εγκαταστήσουμε επώνυμη λύση λογισμικού ώστε να μην αντιμετωπίσουμε λειτουργικά θέματα.

Μετά από ενάμισι χρόνο ανεπιτυχούς προσπάθειας να λειτουργήσουμε σωστά επιλέξαμε την λύση της OSS.

Σε τρείς μήνες είχαμε επιλύσει όλα μας τα προβλήματα και μέσα σε έξι μήνες είχαμε υλοποιήσει πολύ περισσότερα από αυτά που θέλαμε.

Να είναι καλά οι άνθρωποι της Open System Solutions που παρέχουν τέτοιες λύσεις και έχουν και την κατάλληλη γνώση για τα θέματα των καταστημάτων super market.

«Μας έλυσε τα προβλήματα»

«Εξυπηρέτηση του πελάτη γρήγορα και απλά»
Θοδωρής Τσίλης - Ιδιοκτήτης καταστήματος. ΦΡΕΣΚΙΑ ΓΩΝΙΑ

Οι ανάγκες ενός καταστήματος παντοπωλείου & μανάβικου από πλευράς λογισμικού είναι να λειτουργεί γρήγορα την ώρα που το χρειάζεσαι.

Χρησιμοποιώντας το Open Retail εξυπηρετούμε τους πελάτες μας τις ώρες αιχμής με ταχύτητα. Με μία κίνηση μόνο επιλέγοντας το είδος που θέλουμε στην οθόνη αφής, το λογισμικό ζυγίζει και εισάγει το είδος στην απόδειξη. Ολοκληρώνουμε τις καθημερινές μας ανάγκες για αλλαγή τιμών και δημιουργία παραγγελιών στους προμηθευτές μας γρήγορα και απλά. Στην προσπάθεια μας να οργανώσουμε καλύτερα την δουλεία μας έχουμε ως σύμμαχο την OSS η οποία μας προτείνει πάντα λειτουργικές και αξιόπιστες λύσεις τόσο στον  εξοπλισμό όσο και στο λογισμικό.

 

"Καλύπτει τις ανάγκες  Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής"
Μπόνος Γιώργος - Υπεύθυνος καταστήματος

Όπως και στα καταστήματα της Οκ το λογισμικό Open Retail και η Oss ικανοποιήσαν όλες τις ανάγκες που απαιτήθηκαν για την λειτουργία της συγκεκριμένης δραστηριότητας. Εξοπλισμός all in one (Ζύγιση, εκτύπωση και πώληση). Εκτύπωση παραστατικών από τα ασύρματα τερματικά, ειδικές οθόνες για ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Καλύφθηκε ακόμα και η ανάγκη μας για φορητή τιμολόγηση επί αυτοκινήτου (XVAN). Όλες οι ανάγκες σε ένα λογισμικό.

‘Πολύτιμη βοήθεια για τους χώρους Pilates’
Νίκος Μπάρλος - Vital Studio

Mε το λογισμικό Οpen Fitness παρακολουθούμε τις συνδρομές των μελών μας, εκδίδουμε εύκολα και γρήγορα αποδείξεις και συμβόλαια. Οτιδήποτε αλλαγές ζητήθηκαν για την αποτύπωση των όρων παροχής των υπηρεσιών μας στα συμβόλαια των πελατών, καθώς και των στοιχείων που χρειαζόταν ο λογιστής μας καλύφθηκαν άμεσα από το τμήμα υποστήριξης της εταιρείας. Πετύχαμε την αποτελεσματική διαχείριση των δραστηριοτήτων μας και παράλληλα βελτιώσαμε τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας προς τα μέλη μας.

 

'Καλύπτει και τις ανάγκες των καταστημάτων Γρηγόρης’
Ρεμπούσκος Δημήτρης - Γρηγόρης Αττικής Οδού πλευρά Αεροδρόμιο

Το  Open Retail   καλύπτει πλήρως τις λειτουργικές ανάγκες ενός καταστήματος ‘ΓΡΗΓΟΡΗΣ΄. Γρήγορες  οθόνες πώλησης  με τα καθημερινά είδη, Ομαδοποιήσει των ειδών στην οθόνη ανά κατηγορία, ειδική οθόνη για τα σάντουιτς . Διαφημιστικές οθόνες για προβολή των προϊόντων, Σύνδεση του πληκτρολογίου Σάντουιτς και σύνδεση με ταμειακές μηχανές. Ταυτόχρονα η  OSS καλύπτει και τα  θέματα της τεχνικής υποστήριξης, διαθέτοντας  την εμπειρία για την αντιμετώπιση  των προβλημάτων του εξοπλισμού. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι! 

«Open Retail ο αξιόπιστος συνεργάτης σας»
Express Market Mαρούσι - Ιδιοκτήτης Express Market Μουρούτσος

Στην αναζήτηση του κατάλληλου συστήματος για το κατάστημα μας, επιλέξαμε την Open System Solutions και το λογισμικό Open Retail. Η αξιόπιστη, καθημερινή λειτουργία του λογισμικού, η άμεση πληροφόρηση για την κερδοφορία και η ολοκληρωμένη υποστήριξη της εταιρείας, δικαίωσαν την επιλογή μας.

Σημαντικό εργαλείο για την επιχείρηση
Κρινάς Ανδρέας - KMarket Σεριφος

Ως  franshise μεγάλης  αλυσίδας είχα   εγκατεστημένη επώνυμη λύση λογισμικού. 

Με την εγκατάσταση  του Open Accounting και του Open Retail απέκτησα δυο σημαντικά εργαλεία για την επιχείρηση μου.

Κρινάς  Ανδρέας 

 

Οpen System Solutions

Η πολύχρονη εμπειρία μας
στην υπηρεσία των επαγγελματιών!

Κλείσιμο πάνελ αναζήτησης
Κλείσιμο πάνελ εναλλαγής γλωσσας
Κλείσιμο πάνελ διαμοιρασμού