ERP Γυμναστήρια | OSS

ERP Γυμναστήρια | OSS

Γίνετε τώρα «πρωταθλητές» στη διαχείριση & εξέλιξη του γυμναστηρίου σας!
ERP Γυμναστήρια | OSS

Εμπιστευθείτε το Open Fitness για κάθε γυμναστήριο, Yoga studio, χώρο ευεξίας και οποιονδήποτε χώρο άθλησης.

Το γυμναστήριο έχει τώρα… το λογισμικό του!

Είστε ιδιοκτήτης γυμναστηρίου; Το Open Fitness είναι ένα επιχειρησιακό σύστημα παρακολούθησης όλων των λειτουργιών μιας επιχείρησης, όπως το γυμναστήριο. Κατάλληλο και για κάθε πολυδύναμο κέντρο, το Οpen Fitness θα γίνει σίγουρα το δεξί σας χέρι στις καθημερινές σας εργασίες και απαιτήσεις.

Ο συνδυασμός των στατιστικών που παρέχει το λογισμικό για τις λήξεις - ανανεώσεις των συμβολαίων, τις νέες εγγραφές, τον αριθμό των μελών, τα ανεξόφλητα συμβόλαια και τα ερωτηματολόγια (βαθμός ικανοποίησης μελών), καλύπτει το σύνολο των καθημερινών αναγκών ενός γυμναστηρίου. Η οργάνωση, η υπενθύμιση, ο έλεγχος και η παρακολούθηση των καθημερινών εργασιών (Daily tasks των πωλητών/γυμναστών για την κλήση των υποψηφίων πελατών και των συμβολαίων που λήγουν) γίνεται με μεγάλη ευκολία και, μαζί με την οργάνωση των ραντεβού των ομαδικών μαθημάτων, αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του λογισμικού.

Δείτε τα  10+2 σημεία υπεροχής  του λογισμικού  Open Fitness .

 

 

 

Το Open Fitness Suite φαίνεται να είναι η ιδανική εφαρμογή για την επιχείρησή μου. Πως μπορώ να μάθω περισσότερα?

Κανονίστε μία δωρεάν παρουσίαση του Open Fitness στο χώρο σας

Δείτε ένα σύντομο επεξηγηματικό βίντεο του συστήματος OPEN Fitness

Εξερευνήστε ζωντανά τις λειτουργίες και δυνατότητες της εφαρμογής

Διαχειριστείτε εύκολα και γρήγορα τις συνδρομές, επικοινωνήστε με τα μέλη σας, δώστε τους τη δυνατότητα να κλείνουν ραντεβού μόνοι τους μέσω του APP Open Fitness, διασφαλίστε την αύξηση των ποσοστών ανανέωσης.

Περισσότερες Λύσεις
Λιανική - Super Market & Franchise

Είμαστε η μοναδική ελληνική εταιρεία που διαθέτει και προσφέρει μία αληθινά ολοκληρωμένη λύση (All in One) που αφορά καταστήματα τροφίμων και αλυσίδες Super Market, ζαχαροπλαστείων, φούρνων και εστίασης που δραστηριοποιούνται στην εντατική λιανική. Η πώληση στο ταμείο καλύπτεται από το Open POS, η διαχείριση του καταστήματος από το Open Retail και η συνολική διαχείριση της δραστηριότητας από το Open Accounting.

Μικρή Λιανική - Σημεία Τύπου

Πλέον, τα μικρά καταστήματα Mini Market και σημεία Τύπου μπορούν ν’ απολαύσουν μοναδικά προνόμια. Όλα τα πλεονεκτήματα της εντατικής λιανικής και επιπλέον, σε συνεργασία  με το πρακτορείο διανομής τύπου της ΑΡΓΟΣ, έχετε στη διάθεσή σας αυτόματη ενημέρωση του barcode των εφημερίδων και των περιοδικών για την πώληση τους (ένα μοναδικό πλεονέκτημα στην αγορά),αλλά και των στοιχείων διακίνησης (δελτία παραλαβής και επιστροφής) για την ενημέρωση της αποθήκης σας.

Οπωροπωλεία / παντοπωλεία

Προσαρμοσμένη λύση για την συγκεκριμένη αγορά των Οπωροπωλείων / Παντοπωλείων / Delicatessen. Όλα τα πλεονεκτήματα των Super Markets, σε συνδυασμό με  εξοπλισμό για εύκολη ζύγιση και αντιμετώπιση του φόρτου εργασίας κατά τις ώρες αιχμής.  

 

Γυμναστήρια

Μία πραγματικά ολοκληρωμένη λύση για την επιχειρηματική δραστηριότητα των γυμναστηρίων και των κέντρων άθλησης και ευεξίας, γίνεται τώρα δική σας.

Τα οφέλη που απολαμβάνετε είναι: η οργάνωση, η υπενθύμιση, ο έλεγχος και η παρακολούθηση των καθημερινών εργασιών, καλύπτονται τα Daily tasks των πωλητών/γυμναστών, ενώ η δυνατότητα κλήσης των υποψηφίων πελατών για τα συμβόλαια που λήγουν γίνεται με μεγάλη ευκολία. Επίσης, τα ραντεβού κλείνονται είτε από την reception είτε από το ίδιο το μέλος μέσω της σχετικής εφαρμογής (Booking Αpplication).

 

Αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία

Όπως και στην εντατική λιανική, η OSS διαθέτει και προσφέρει μία πραγματικά ολοκληρωμένη λύση (All in One), για εταιρείες - αλυσίδες αρτοποιείων και  ζαχαροπλαστείων. Η πώληση στο ταμείο καλύπτεται από το Open POS, η διαχείριση του καταστήματος από το Open Retail, ενώ η συνολική διαχείριση της δραστηριότητας, μαζί με την παραγωγή από το Open Accounting.

Ακτοπλοΐα

Γνωρίστε την ολοκληρωμένη λύση για την παρακολούθηση της δραστηριότητας ακτοπλοϊκών εταιρειών. Τώρα, έχετε δυνατότητα για αλληλεπίδραση με τα συστήματα κρατήσεων, on-line σύνδεση με τις τράπεζες και αυτόματη ενημέρωση του λογιστηρίου και του πιστωτικού ορίου για τις καταθέσεις των πρακτόρων, και όλα, σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, έχετε στη διάθεσή σας σύγχρονα, εύχρηστα και απλά υποσυστήματα διαχείρισης για τις προμήθειες υλικών και ανταλλακτικών των πλοίων.

 

Εξοπλισμός

Το Open Accounting καλύπτει και τις εταιρείες που έχουν ως αντικείμενο της δραστηριότητάς τους , τον Τεχνολογικό εξοπλισμό.  Μέσω των προσαρμογών που έχουν υλοποιηθεί, παρακολουθείται όλος ο κύκλος του εξοπλισμού (αγορά, πώληση, επισκευή, εγγύηση, ανταλλακτικά). Επιπλέον, μέσω των υποσυστημάτων ολοκληρώνεται και η ανάγκη για την λειτουργία του service και του συνεργείου σας.

Διαμεταφορείς - Ναυτικά πρακτορεία

Το Open Accounting καλύπτει και τις εταιρείες που διενεργούν συνδυασμένες διεθνείς μεταφορές και τα ναυτικά πρακτορεία, πάντοτε μέσω ειδικών υποσυστημάτων.Τώρα, μπορείτε να διαχειρίζεστε και να παρακολουθείτε όλων των ειδών τις μεταφορές Αεροπορικές / Οδικές / Θαλάσσιες, εκδίδοντας τα σχετικά έγγραφα. Τιμολογήστε τις υποθέσεις σας και ενημερώστε το λογιστήριό σας δίχως καθυστερήσεις, εκμεταλλευόμενοι όλες τις πληροφορίες και τα υποσυστήματα που σας παρέχει το λογισμικό. 

 

Κλείσιμο πάνελ αναζήτησης
Κλείσιμο πάνελ εναλλαγής γλωσσας
Κλείσιμο πάνελ διαμοιρασμού