Ιστορίες Πελατών
LA FITNESΔιαχείριση Γυμναστηρίων

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο των γυμναστηρίων λειτουργώντας ένα από τα μεγαλύτερα γυμναστήρια στην περιοχή του Ηρακλείου.

Οι ανάγκες της επιχείρησης για πρόσθετη πληροφόρηση και αξιοπιστία στην λειτουρία της εφαρμογής,  την οδήγησε στον να εγκαταστήσει το Open Fitness .

 Το λογισμικό κάλυψε  πλήρως όλες  τις  ανάγκες  για την οργάνωση των καθημερινών  εργασιών και την πληροφόρηση.

 Ο συνδυασμός των στατιστικών που παρέχει για τις λήξεις - ανανεώσεις των συμβολαίων, τις νέες εγγραφές, τον αριθμό των  μελών, τα ανεξόφλητα συμβόλαια και τα ερωτηματολόγια (βαθμός ικανοποίησης μελών) καλύπτει το σύνολο των αναγκών ενός γυμναστηρίου. Η οργάνωση,  η υπενθύμιση, ο έλεγχος και η παρακολούθηση των καθημερινών εργασιών (Daily  tasks  των πωλητών/γυμναστών για την κλήση των υποψηφίων πελατών και των συμβολαίων που λήγουν γίνεται  με μεγάλη ευκολία και μαζί με την οργάνωση των ραντεβού των ομαδικών μαθημάτων  αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του λογισμικού. Η ευκολία προσαρμογής του λογισμικού στις εκάστοτε επιχειρηματικές ανάγκες καθώς και η υποστήριξη που παρέχεται από την Open System Solution αποτελούν ένα ακόμα πλεονέκτημα της λύσης.

 

Το Open Fitness φαίνεται να είναι η ιδανική εφαρμογή για την επιχείρησή μου. Πως μπορώ να μάθω περισσότερα?
Κανονίστε μία δωρεάν παρουσίαση του Open Fitness στο χώρο σας
Δείτε ένα σύντομο επεξηγηματικό βίντεο του συστήματος OPEN Fitness
Δείτε ένα σύντομο επεξηγηματικό βίντεο του συστήματος Open Fitness
Εγγραφείτε στο Newsletter μας