Λύσεις για Αρτοποιεία & ζαχαροπλαστεία
Παρακολουθήστε εύκολα τις παραγωγικές διαδικασίες, κοστολογήστε τα προϊόντα σας και ενημερωθείτε για την κερδοφορία σας.
Λύσεις για Αρτοποιεία & ζαχαροπλαστεία
Εμπιστευθείτε την ΟSS για την παρακολούθηση των καταστημάτων σας και της παραγωγικής σας δραστηριότητας.

Η λύση Open Retail ολοκληρώνεται με το Open Accounting, το οποίο αποτελεί ένα αποτελεσματικό λογισμικό για τις επιχειρήσεις αρτοποιείων & ζαχαροπλαστείων. Μέσω των προσαρμογών και των ρυθμίσεων που αφορούν τη συγκεκριμένη δραστηριότητα, παρέχονται τα απαραίτητα εργαλεία, ώστε να υπάρχει συνεχής πληροφόρηση για την πορεία της επιχείρησης, περιορίζοντας με αυτόν τον τρόπο τα λειτουργικά κόστη μέσω της αυτοματοποίησης των εκάστοτε διαδικασιών, αλλά και μέσω της παρακολούθησης της διαδικασίας παραγωγής.

 

Παρασκευάζετε, ζυγίζετε και τυπώνετε ετικέτες, διακινείτε και τιμολογείτε με τα ασύρματα τερματικά, πουλάτε μέσω της φορητής τιμολόγησης, ενημερώνετε την παραγωγή σας (All in One).
Το Open Accounting ERP φαίνεται να είναι η ιδανική εφαρμογή για την επιχείρησή μου. Πως μπορώ να μάθω περισσότερα?
Κανονίστε μία δωρεάν παρουσίαση του OPEN Accounting στο χώρο σας
Δείτε ένα σύντομο επεξηγηματικό βίντεο του συστήματος Open Accounting
Εξερευνήστε ζωντανά τις λειτουργίες και δυνατότητες της εφαρμογής
Περισσότερες Λύσεις
Λιανική - Super Market

Είμαστε η μοναδική ελληνική εταιρεία που διαθέτει και προσφέρει μία αληθινά ολοκληρωμένη λύση (All in One) που αφορά καταστήματα τροφίμων και αλυσίδες Super Market, ζαχαροπλαστείων, φούρνων και εστίασης που δραστηριοποιούνται στην εντατική λιανική. Η πώληση στο ταμείο καλύπτεται από το Open POS, η διαχείριση του καταστήματος από το Open Retail και η συνολική διαχείριση της δραστηριότητας από το Open Accounting.

Ακτοπλοΐα

Γνωρίστε την ολοκληρωμένη λύση για την παρακολούθηση της δραστηριότητας ακτοπλοϊκών εταιρειών. Τώρα, έχετε δυνατότητα για αλληλεπίδραση με τα συστήματα κρατήσεων, on-line σύνδεση με τις τράπεζες και αυτόματη ενημέρωση του λογιστηρίου και του πιστωτικού ορίου για τις καταθέσεις των πρακτόρων, και όλα, σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, έχετε στη διάθεσή σας σύγχρονα, εύχρηστα και απλά υποσυστήματα διαχείρισης για τις προμήθειες υλικών και ανταλλακτικών των πλοίων.

 

Γυμναστήρια

Μία πραγματικά ολοκληρωμένη λύση για την επιχειρηματική δραστηριότητα των γυμναστηρίων και των κέντρων άθλησης και ευεξίας, γίνεται τώρα δική σας.

Τα οφέλη που απολαμβάνετε είναι: η οργάνωση, η υπενθύμιση, ο έλεγχος και η παρακολούθηση των καθημερινών εργασιών, καλύπτονται τα Daily tasks των πωλητών/γυμναστών, ενώ η δυνατότητα κλήσης των υποψηφίων πελατών για τα συμβόλαια που λήγουν γίνεται με μεγάλη ευκολία. Επίσης, τα ραντεβού κλείνονται είτε από την reception είτε από το ίδιο το μέλος μέσω της σχετικής εφαρμογής (Booking Αpplication).

 

Μηχανήματα

Το Open Accounting καλύπτει και τις εταιρείες που έχουν ως αντικείμενο της δραστηριότητάς τους τα μηχανήματα. Μέσω των προσαρμογών που έχουν υλοποιηθεί, παρακολουθείται όλος ο κύκλος των μηχανημάτων (αγορά, πώληση, επισκευή, εγγύηση, ανταλλακτικά). Επιπλέον, μέσω των υποσυστημάτων ολοκληρώνεται και η ανάγκη για την λειτουργία του service και του συνεργείου σας.

Διαμεταφορείς - Ναυτικά πρακτορεία

Το Open Accounting καλύπτει και τις εταιρείες που διενεργούν συνδυασμένες διεθνείς μεταφορές και τα ναυτικά πρακτορεία, πάντοτε μέσω ειδικών υποσυστημάτων.Τώρα, μπορείτε να διαχειρίζεστε και να παρακολουθείτε όλων των ειδών τις μεταφορές Αεροπορικές / Οδικές / Θαλάσσιες, εκδίδοντας τα σχετικά έγγραφα. Τιμολογήστε τις υποθέσεις σας και ενημερώστε το λογιστήριό σας δίχως καθυστερήσεις, εκμεταλλευόμενοι όλες τις πληροφορίες και τα υποσυστήματα που σας παρέχει το λογισμικό. 

 

Αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία

Όπως και στην εντατική λιανική, η OSS διαθέτει και προσφέρει μία πραγματικά ολοκληρωμένη λύση (All in One), για εταιρείες - αλυσίδες αρτοποιείων και  ζαχαροπλαστείων. Η πώληση στο ταμείο καλύπτεται από το Open POS, η διαχείριση του καταστήματος από το Open Retail, ενώ η συνολική διαχείριση της δραστηριότητας, μαζί με την παραγωγή από το Open Accounting.

Μικρή Λιανική - Σημεία Τύπου

Πλέον, τα μικρά καταστήματα Mini Market και σημεία Τύπου μπορούν ν’ απολαύσουν μοναδικά προνόμια. Όλα τα πλεονεκτήματα της εντατικής λιανικής και επιπλέον, σε συνεργασία  με το πρακτορείο διανομής τύπου της ΑΡΓΟΣ, έχετε στη διάθεσή σας αυτόματη ενημέρωση του barcode των εφημερίδων και των περιοδικών για την πώληση τους (ένα μοναδικό πλεονέκτημα στην αγορά),αλλά και των στοιχείων διακίνησης (δελτία παραλαβής και επιστροφής) για την ενημέρωση της αποθήκης σας.

Οπωροπωλεία / παντοπωλεία

Προσαρμοσμένη λύση για την συγκεκριμένη αγορά των Οπωροπωλείων / Παντοπωλείων / Delicatessen. Όλα τα πλεονεκτήματα των Super Markets, σε συνδυασμό με  εξοπλισμό για εύκολη ζύγιση και αντιμετώπιση του φόρτου εργασίας κατά τις ώρες αιχμής.  

 

Κλείσιμο πάνελ αναζήτησης
Κλείσιμο πάνελ διαμοιρασμού