Oss myDATA

Νέα & ανακοινώσεις

1/1/2023

OSS myDATA


                                        

MY DATA    Ready

Η εισαγωγή των Ηλεκτρονικών Βιβλίων από την ΑΑΔΕ επιφέρει αλλαγές στην καθημερινή λειτουργία  των επιχειρήσεων σε ότι αφορά την τιμολόγηση προϊόντων και υπηρεσιών καθώς  και  την εκπλήρωση των φορολογικών υποχρεώσεων.

                       

Η  Open System Solution μέσα στα πλαίσια  της απρόσκοπτης εξυπηρέτησης  των πελατών της,  ενσωματώνει  τις  ταχύτατα μεταβαλλόμενες  απαιτήσεις   του ψηφιακού μετασχηματισμού  στα λογισμικά της, διευκολύνοντας  τη μετάβαση των επιχειρήσεων στην εποχή των Ηλεκτρονικών Βιβλίων  και του ΜΥ DATA, διασφαλίζοντας την εύρυθμη κι αποδοτική λειτουργία τους και την εναρμόνισή τους με τις τρέχουσες  φορολογικές διατάξεις.

Λειτουργικότητες   υποσυστήματος

Λειτουργικότητα     Εσόδων  ( Εκδότες )

Τα εκδιδόμενα  παραστατικά  χαρακτηρίζονται  και   διαβιβάζονται αυτόματα στην Πλατφόρμα Mydata . Το λογισμικό είναι ήδη παραμετροποιημένο για   On line Μαρκ και  εκτύπωση   Qrcode . Στο Open Retail τα παραπάνω  εφαρμόζονται  ακόμα και  στο ταμείο  των καταστημάτων εντατική λιανικής .

Λειτουργικότητα     Εξόδων και  Λογιστικής ( Λήπτες )

Κατέβασμα  Συνόψεων που αφορούν τη δική σας επιχείρηση και   χαρακτηρισμό των εγγραφών.  Αποστολή μη αντικριζόμενων  εξόδων. Αναφορές  και  Πληροφορίες για τα  στοιχεία λήψης και διαβίβασης δεδομένων στην πλατφόρμα. Άμεση ενσωμάτωση των αλλαγών.

Αυξημένη Λειτουργικότητα

Άντληση Παραστατικών από το ΜΥDATA με ένα κλικ. Έλεγχος μη καταχωρημένων παραστατικών , λήψη  ,  εισαγωγή στο σύστημα της λογιστικής  και  χαρακτηρισμός. Ειδική φόρμα με   όλες τις διαδικασίες   που αφορούν το  Mydata. 

Αποτέλεσμα  η  μείωση των λαθών και της   απασχόλησης.

 

Το Open Retail φαίνεται ιδανικό για την επιχείρησή μου. Πως μπορώ να μάθω περισσότερα;

Κανονίστε μία δωρεάν παρουσίαση του Open Retail στο χώρο σας

Δείτε ένα σύντομο επεξηγηματικό βίντεο του συστήματος Open Retail

Εξερευνήστε ζωντανά τις λειτουργίες και δυνατότητες της εφαρμογής

Κλείσιμο πάνελ αναζήτησης
Κλείσιμο πάνελ εναλλαγής γλωσσας
Κλείσιμο πάνελ διαμοιρασμού